maandag 29 juli 2013

Easelkaartje voor een jarige Fisherman

Welkom weer op mijn blog, gelukkig is het een beetje afgekoeld want ik kan echt niet, dus echt niet tegen de warmte, alles staat nu heerlijk tegen elkaar open zodat de warmte ook het huis een beetje uit kan, kunnen we ons weer gaan voorbereiden op weer van die loeihete dagen pffff.

Gisteren was een van onze kleinzoons jarig en tot grote vreugde van mijn man is hij gek op vissen en laat hij nu vorige week een kanjer van een brasem (navraag gedaan, want echt geen kenner) vangen, helemaal in de gloria, helaas was de kwaliteit van de foto niet zo goed, maar toch gebruikt voor een kaartje voor zijn verjaardag, dat was dus weer glunderen en staat nu op zijn kamer te pronken.

 
De foto heb ik bewerkt met een fotoprogramma en de randen met bruine distress inkt bewerkt, dat op zandkleurig dp gemat op een lichtblauwe kaart, ik heb er wat stansjes van Marianne Design voor gebruikt met de zeester en het anker een paar 3D stickers, echte schelpen en zelfs een klein hengeltje met dobber (onderaan) de grote blauw vis houdt de kaart goed tegen zodat die niet naar voren kan vallen, ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden en kijk weer uit naar jullie reaktie's want ik lees ze o zo graag, groetjes weer en tot de volgende keer

 

zaterdag 27 juli 2013

Butterfly Girl

Een echte warme zomeravond is het, het zal straks wel weer gaan spoken volgens de berichten, maar dan hoop ik wel te slapen. Ik heb net eindelijk mijn kaartje af met de Bestie digi die je kon aanvragen bij Noor-design en kan haar nu dus plaatsen, gelukkig nog op tijd voor de challenge, deze loopt tot 31 juli. Ook wil ik met dit kaartje meedoen aan de challenge 177 bij Cards en Scrap, hier is het thema "in de tuin"



De basiskaart is roze/rood met daarop designpapier van Marianne Design met de kleuren groen/roze-rood en wit, Buttterfly Bestie  heb ik ingekleurd met mijn markers, ik vond het nog best wel een precies werkje met al die kleine figuurtjes, de vorige had ik met mijn potloden ingekleurd, dus met de markers was al een uitdaging op zich. Het hekje van craftpapier heb ik met gesso bewerkt en daar tegenaan  Bestie gezet  met 3D band, datzelfde heb ik ook met de vlinders en de wolken gedaan, de takjes zitten gewoon geplakt, overigens zijn de linkse vlinders van Joy, de volgende Bestie digi's liggen alweer klaar om ingekleurd te worden, want ik heb er gelijk maar een paar besteld, zo leuk!

Heel leuk dat jullie weer een bezoekje hebben gebracht aan mijn blog en bedankt voor de leuke reaktie's en ik hoop met dit kaartje ook weer zo te genieten van jullie opmerkingen,

Groetjes en voor de vakantiegangers, een hele fijne vakantie en tot blogs

donderdag 25 juli 2013

Zweven tussen de sterren

Zomertje he? Het mag van mij wel een tandje minder hoor, er komt echt (bijna) niets uit mijn handen, het is overal warm, binnen en  buiten, ik heb gewoon te doen met de mensen die nu moeten werken in deze temperaturen.

Afgelopen maandag heb ik zulk gezellig bezoek gehad, Leny en Wim hebben Maassluis aangedaan en zijn op de koffie geweest en hebben ook nog een broodje meegegeten, vorig jaar heb ik Leny en Wim voor het eerst ontmoet in Delft waar zij kaarten verkochten, zij had dat op haar blog gezet en ik dacht, kom laat ik eens gaan kijken, altijd leuk om een medeblogger te ontmoeten, zo gezegd, zo gedaan en sindsdien hebben we zo'n leuk kontakt via blog en mail en nu dan ook bij mij thuis. We hebben honderd uit gepraat, Wim heeft de krant van voor naar achter en van achter naar voren gelezen en Leny en ik hebben nog wat mallen bekeken en gesneden en er ligt nog wat huiswerk op mij te wachten haha en dat doe ik met heel veel plezier.

Eentonig wordt het wel misschien, maar toch zie ik echt veel kerstkaarten voorbij komen, dus kan die van mij er ook wel weer bij en het is weer donderdag dus Kerstkaartendag bij Yvonne's 52 weken voor Kerstmis, zij geeft een hele leuke candy weg, de wedstrijd loop tot 1 augustus a.s.
 en ik had al een kaartje ingestuurd bij Creaine  maar daar werd een blauw kaartje met borduur gevraagd, nu was het kaartje wel blauw geborduurd maar verder was het een andere kleur, dus ga het wijzigen in deze


Deze kaart had ik al een weekje klaar liggen, maar wilde niet alleen maar Kerstkaarten plaatsen, vandaar.
Het is een patroontje wat ik al vaker heb gebruikt, ik vind het zo mooi, volgens mij is het van Chrissie. Het kaartje is gemat op een donkerblauwe kaart en op de randen heb ik met een glitterstift een stikrandje  getekend. De schattige Tilda als engeltje verkleed heeft het ook weer naar haar zin want ze zweeft tussen de sterren. Onderaan heb ik een randje gemaakt met blauw gestippeld washi tape en daarop de kersttekst, als laatste heb ik er nog wat blauwe strass steentjes opgeplakt, ik vind het een geslaagd kaartje (mag ik toch wel zeggen he?) en ik ben ook benieuwd wat jullie hier van vinden, bedankt weer voor je bezoekje en zulke leuke reaktie's op mijn eerste Bestie kaartje, er volgen er zeker nog meer, groetjes en tot blogs

vrijdag 19 juli 2013

Flower Power

Hallo allemaal, ook zo genieten van dit heerlijke weer? Eindelijk wat het wezen moet en fijn voor de mensen die nu vakantie hebben in eigen land.

Na mijn kerstkaartje van gisteren kan ik nu mijn eerste Bestie laten zien. Het was wel even wennen met inkleuren, maar de stempels zijn echt te gek, doet me een beetje aan Pipi Langkous denken met al die kleuren, afgezakte kousen en dan ook nog verschillend, dat wordt echt een verslaving LOL.



Als basis heb ik groen cardstock gebruikt met daarop bloemetjespapier en daarop weer de andere kant van de eerste laag, verder heb naast de Bestie nog een paar zijden bloemetjes geplant, waarvan een op een "gouden" bloem uit mijn verzameling. Links en recht naast de tekst zitten swirls van een Joy mal en aan de rechterkant van de schattige Bestie de mooie vlindermal van Noor/Joy met een paar glittersteentjes.

Bestie heb ik ingekleurd met mijn Faber Castell potloden en sommige dingen met een glitterpen, aangezien sommige delen zo klein zijn, durfde ik het even niet aan om het met mijn stiften in te kleuren, hebben jullie daar ervaring mee en waar moet ik dan vooral op letten?

Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
mybestiesdutchgirlsdesigns       - alles mag
creapaleis                                   - alles mag 


Bedankt weer voor jullie leuke reaktie's op mijn kerstkaartje en natuurlijk kijk ik uit naar jullie berichtjes, ik ga zo nog even mijn rondje blogs doen en kijken of ik nog wat inspiratie kan opdoen voor mijn volgende kaartje, groetjes en geniet van het mooie weer

donderdag 18 juli 2013

Weer boven water

hallo allemaal, tsjonge wat kan een kaartje maken soms lastig zijn, wel 20 keer draaien en veranderen en dan nog eens veranderen en dan toch maar weer even neerleggen, soms wil het gewoon even niet, hoewel....., ik heb wel een paar kerstkaartjes af en een daarvan laat ik jullie hier zien, ik zal het jullie niet aandoen om nu ineens alleen maar kerstkaartjes te laten zien. Ik ben ook bijna klaar met mijn eerste Bestie kaartje, maar nog even een nachtje slapen of die rand nu links of toch rechts moet, herkennen jullie dat?

Maar terug naar mijn kaartje van vandaag, het is weer donderdag dus wordt er weer een kerstkaartje geplaatst voor 52 weken voor Kerstmis , ook doet dit kaartje mee aan de challenge van Krea2day, daar wordt een kaart gevraagd waar je 4 verschillende mallen bij moet gebruiken, geen stempelafdrukje, mag wel een plaatje, mocht je ook mee willen doen kijk dan even goed naar de voorwaarden

 
Voor dit kaartje heb als basis een groene kaart gebruikt, daarop DP van Marianne Design
 "Vintage Christmas" , het plaatje staat op een van de vellen van het paperbloc, deze heb ik uitgesneden met de ronde mal van Joy die binnen in de mooie mal zit waar ik het kader mee heb uitgesneden, de rest van het vel is dus de achtergrond, vervolgens heb ik voor de belletjes de mal van Memorybox gebruikt evenals de notenbalk, deze heb ik voor de stevigheid gemat op nog een restje van hetzelfde papier en daarop de tekst , de ijskristal rechts bovenin heb ik geknipt uit een velletje wat ik ge-embost heb, het oranjerode papier zat als laatste blad achterin het bloc, is iets dikker maar de kleur paste goed bij het papier en het is weer eens iets totaal anders. Als laatste heb ik nog aan de zijkanten een ecru kantje geplakt, helemaal vintage toch?
Weer heel erg leuk dat jullie weer een bezoekje brachten aan mijn blog en natuurlijk vind ik het ook weer erg leuk als jullie een berichtje achter willen laten, ik kijk er weer erg naar uit, groetjes allemaal en tot blogs..

zaterdag 6 juli 2013

HAPPY BIRTHDAY

Hallo allemaal, wat zijn we toch blij dat het eindelijk zomer is, de mensen trekken er massaal op uit, we zien hier vanaf ons balkon hele groepen fietsers voorbij komen, ze gaan met de veerboot over naar Rozenburg of maken een ritje langs de Waterweg.
Echt een vakantiegevoel krijg je daarbij, hoewel de scholen hier nog geen vakantie hebben, volgens mij pas over 2 weken, het vervolg onderwijs is al wel vrij, dus die kunnen al genieten van het mooie weer.

Nu maar naar mijn kaartje, nou ja kaartje, het is helemaal geen kaart, het is een drieluik gemaakt van een product van Let's get Bizzee, die heb ik helemaal opgepimpt. Ik wilde dit keer eens iets anders dan een kaartje maken voor onze dochter die morgen 40 jaar wordt. Ik ben er echt wel weer een paar dagen zoet mee geweest, want je kunt wel ongeveer een idee hebben, maar voor je het weet ben je met heel iets anders bezig.
Eerst heb ik dus maar de stempeltjes gepakt dan had ik tenminste de basis en het prachtige papier van Maja Design (Vintage Spring Basics 4th of March).
Ik zal het alvast laten zien en dan zet ik er wel bij wat ik nog meer heb gebruikt

 
Dit is dus het drieluik, aan elkaar vastgemaakt met waxdraad wat ik heb gesplitst anders was het te dik om door de gaatjes te rijgen

 
Dit is het eerst deel, met het bereleuke stempeltje op een doily en deze vervolgens op een stans van X-cut, bovenaan heb ik drie roosjes van vilt gemaakt alle drie met een "pareltje" , aan de onderkant zit aan alle drie de delen de mooie hartjesrand van Lin en Lene, de hartjes die ik er los in 3D op heb gezet komen uit de mal en heb ik gekleurd met de flexmarkers, overigens zijn de stempels ingekleurd met de Faber Castell potloden, alleen voor een paar accenten heb ik de flexmarkers weer gebruikt

 
dit deel zegt al genoeg over de leeftijd van de jarige, bovenop een paar organza roosjes en de tekst en cijfers heb ik uitgesneden met de Slice



 
en bij dit laatste deel staat ze met een glaasje bubbels klaar om te toasten, erachter de Joy  snijmal en stempel van de kalender, bovenin een zelf gehaakte witte bloem met daarop een roze vilten bloem  en weer dezelfde rand met hartjes en nog wat strass steentjes.
We gaan deze drieluik zo brengen want ze viert vanavond haar oudejaarsavond, ik ben heel benieuwd hoe ze hem vindt en ben natuurlijk minstens zo benieuwd naar jullie reaktie
 
Met deze crea wil ik ook meedoen aan de challenge van time for magnolia challenge 
 # 21 -  gebruik minimaal 2 Magnoliastempels 
 
Weer heel erg leuk dat jullie een bezoekje hebben gebracht aan mijn blog en ik geniet van jullie reaktie's, alvast een heerlijk zonnige zondag allemaal   

vrijdag 5 juli 2013

Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen

Maar vanmorgen even niet!!!!!

Hallo allemaal, ik ben nog even stoom aan het afblazen hoor. Vanmorgen moest ik weer in Den Haag zijn, ik was weer aan de beurt voor pijnbestrijding, zoal altijd keurig op tijd vertrokken, zitten we bijna op onze bestemming.... weg afgesloten en omleiding, moet je ons in Den Haag afzetten, liefst midden in de stad en ja hoor, eindeloos dwalen, allerlei tussendoor weggetjes geprobeerd, nou echt niet dus, en de TomTOM lag thuis, ook handig. Ik schoot flink in de stress, want ik had wel een tijdafspraak, dus maar gebeld dat we aan het dwalen waren en wat dacht je wat... die schat van een verpleegkundige heeft ons via de telefoon naar het ziekenhuis geleid, toen ze me kwam halen zei ze "hier is uw TomTom"  en ik kon zo door naar de OK, kon ik daar bijkomen haha, daarna een lekker kopje koffie, waren we echt aan toe.

En dan laat ik ook nog maar even een kaartje zien,  het is een geborduurd kaartje die ik al klaar had liggen,

 
Ik zag dat ze bij Creaine een challenge hebben met een borduurkaart in blauw, nu is deze wel blauw geborduurd en de strass steentjes zijn blauw  alleen de bloemen zijn roze en wit, dus ik weet niet of dit mag, maar dat horen we dan wel, morgen kan ik jullie een mooie 3-luik laten zien, die ik heb gemaakt voor onze jongste dochter die zondag 40 jaar wordt, het is bijna klaar.


Weer erg leuk dat jullie op bezoek zijn geweest en ik ben iedere keer weer blij met jullie leuke en lieve berichtjes, groetjes weer en tot blogs


maandag 1 juli 2013

We zijn weer thuis

Hallo allemaal, we zijn afgelopen vrijdag weer thuisgekomen na 2 heerlijke weken in een huisje op de Veluwe, het eerste weekend was prachtig weer, maar goed ook want we hadden de 4 kleinkinderen te logeren, die hebben zich heerlijk vermaakt en wij vonden het gezellig om ze eens een weekend alle 4 bij ons te hebben. De overige dagen hield het niet over maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben ons best vermaakt.
Ik had  wat leesvoer meegenomen en wat patronen om te borduren voor mijn kaarten, nu ik heb er eentje half af, niet te geloven, dat is me nog nooit gebeurd en het kleuren ben ik al helemaal niet aan toe gekomen! Wel heb ik een klein tasje gehaakt, maar dat zet ik in mijn andere blog hobbyhakenenbreien .
Wel ben ik nog naar een winkel, tevens webwinkel in Hattem geweest en daar natuurlijk weer wat gescoord waaronder de mooie vlinderrand van Joy /Noor Design. En daar raakte ik met iemand in gesprek, ja het zal niet zo zijn haha, en blijkt dat ook zij sinds kort een blog heeft, we hebben even info uitgewisseld en nu zijn we elkaars volger geworden, ik zou zeker eens een kijkje bij Marjon nemen, zij heeft leuke dingen op haar blog staan. Ook Anneke  is volger geworden, zij is de eigenaresse van de winkel, welkom dames, leuk voor de wederzijdse inspiratie.

We hadden de laptop bij ons, dus af en toe, als de verbinding een beetje meewerkte kon ik toch nog een paar blogs bezoeken, maar ik ben het aan het inhalen hoor.
Toch kan ik jullie een paar kaartje laten zien die ik al klaar had liggen

 
de kaart hierboven heb ik gemaakt voor een jarige, de plaatjes en tekst heb ik er in 3D opgezet, papier had ik nog liggen, dus de voorraad ook weer aangesproken, ik zie soms door de bomen het bos niet meer, zoveel papier als ik nog heb


Dit kaartje komt nog van een knipvel uit een Hobbyhandig, ook weer uit voorraad dus en dan last but not least, heb ik ook nog een prijsje gewonnen bij It's a Magnoglia Challenge als random winnaar, hoe leuk is dat, 2 prijzen tijdens mijn vakantie, ik moet wat vaker op vakantie gaan denk ik LOL.
Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en ik kijk weer naar jullie reaktie's