zondag 31 maart 2013

Nog net op tijd

Goedemiddag allemaal op deze koude maar zonnige eerste Paasdag. Ik las daarstraks dat het de koudste Pasen in 100 jaar is, hebben wij weer!
Onze kleindochter heeft een internationaal voetbaltoernooi en zit nu in de finale, nog 1 wedstrijd te gaan, dus nog even duimen voor het team, onze dochter en schoonzoon zijn ook mee en kleinzoon Joep en teckel Boris logeren hier, Joep zit lekker voetbal te kijken met opa, gisterenavond ook al, helaas verloor zijn cluppie, misschien dat zijn zus nog wat goed kan maken met mooi resultaat.

Gisterenavond toch nog een kaartje af kunnen maken, ik zag net op tijd dat er vanavond een challenge afloopt bij fadengrafik-challenge, dus even gezocht naar de juiste spullen. Er wordt een borduurtje gevraagd met een stempelafdrukje, had ik even mazzel, net terug van vakantie met een voorraadje van beiden dus...alles op maat gemaakt, afdrukje uitgeknipt, nog wat plakwerk, een vlindertje erbij en daar was het kaartje dan.

 
Het borduurpatroontje is van Chrissie (Bosmans) en in de vlinders zit een kraaltje verwerkt, ik heb het in een kleur gehouden omdat het al gemĂȘleerd is, het stempelafdrukje is van Karen's Doodles, zo lief vind ik die, en ik heb het met mijn potloden ingekleurd, de vlinder is van een Joy snijmal en heb ik met een beetje groen/bruin bewerkt, goudkleurige stickerrandjes eromheen en een tekstje erbij.
Ik vergat nog te vertellen dat de kaart zelf rood is, komt er toch nog niets van de strik en de bloemetjes in terug, het witte papier is weer parelmoerpapier.
En nu ben ik natuurlijk weer superbenieuwd naar jullie reaktie's, ik ga zo weer een rondje blogs doen om jullie creatie's weer te bewonderen, nog een fijne dag allemaal, groetjes Jeannette
 

zaterdag 30 maart 2013

het kwartje is gevallen

Hallo lieve blogvriendinnen, we zijn weer thuis van een heerlijk weekje weg. We zijn naar een bungalowpark in Holten geweest en hebben daar genoten van alles om ons heen, natuurlijk ook naar Hobbyvision in Rijssen geweest bij Jenine Siemerink, en hebben de schattige baby van haar zus met eigen ogen gezien, wat een toeval is dat. Nu, ik kan je wel vertellen als je daar niets van je gading vindt dan weet ik het niet meer, zelfs als je "alles" al hebt LOL.

In mijn vorige bericht liet ik het kaartje zien wat ik voor mijn man gemaakt had voor zijn verjaardag met daarin de vogelzaadjes, (het verhaal eromheen lezen jullie daar) toen hij het kaartje openmaakte begon hij te lachen en zei, "nou snap ik het, ik vroeg me al af wat jij met vogelzaad moest doen", dus missie geslaagd.

Naast het winkelen hebben we ook nog flink aan onze hobby gedaan, wel fijn dat je zelfs op je vakantie dat gezellig samen kan doen. Kaartjes zijn het nog niet geworden maar wel de aanzet ertoe en die laat ik hieronder even zien

 
Terwijl ik de foto plaats merk ik dat ik nog 'n paar kerststempelafdrukjes ben vergeten, ja echt waar, het moest ervan komen, we hebben zelfs nog sneeuw gehad, dus de stemming was er goed voor, deze houden jullie dus nog tegoed

 
Hier staan mijn borduurwerkjes afgebeeld, een beetje van alles wat, dus jullie begrijpen dat ik me ook de eerste dagen weer niet hoef te vervelen, de resultaten komen vanzelf,
 
bedankt voor de bezoekjes en raktie's weer, heerlijk vind ik dat, ik geniet er echt van en ik heb het best gemist hoor, heel af en toe heb ik even tijd gevonden om bij een paar blogs langs te gaan, maar om overal een reaktie achter te laten lukte niet, maar ik ga het weer helemaal goedmaken, ik weet de eerste uren weer wat me te doen staat, al jullie blogs weer bezoeken en de mooie crea's bewonderen, rest mij nog jullie een paar hele fijne Paasdagen te wensen,
lieve groetjes , Jeannette 

zondag 24 maart 2013

De vogel is gevlogen

Hallo allemaal, het is even wat rustig van mijn kant, wij zijn nl. even een weekje weg, heerlijk even in een andere omgeving, natuurlijk wel de nodige freubelspulletjes meegenomen, zoals stempelafdrukjes en borduurpatroontjes en aangezien het hier gewoon hartje winter is zul je mij niet veel buiten zien. Toch wil ik wel even bij jullie buurten al is het kort en kan ik jullie toch een kaartje laten zien. Mijn man is namelijk morgen jarig en ik heb een kaartje voor hem gemaakt, was wel een beetje lastig af en toe, want juist als je het niet verwacht staat hij ineens achter je, nu is hij even naar buiten dus kan ik het plaatsen. Voor het kaartje had ik ook wat vogelvoer nodig en had een zak meegenomen, aangezien hij ook meestal voer voor de vogels meeneemt probeerde ik hem te overtuigen dat hij deze keeer maar geen los voer mee moest nemen, tja had ik beter niet kunnen zeggen want dat is de goden verzoeken natuurlijk, maar als hij morgen het kaartje ziet zal het kwartje wel gaan vallen.

Hier mijn kaartje, het is een vogelhuiskaartje geworden van een patroon van Marianne Design

 
Het designpapier is in de vintagelijn, was even zoeken voor een toepasselijk papier voor een man, altijd moeilijker, vervolgens heb ik diverse mallen van Marianne Design gebruikt en met foam uitgeneden, de letters op de rand heb ik van een blog,(sorry, ik weet niet meer welk) en aangezien mijn man een enorme wordfeudfan is is dit wel heel toepasselijk.

 
Hier zie je de binnenkant van de kaart, ook weer designpapier van dezelfde serie, met distressinkt bewerkt, ook hier weer MD mallen gebruikt met foam  en aan de rechterkant zit de duif met met vogelzaadjes erin geplakt, nu komt dus de aap uit de mouw. De mal van de duif is een Filling Die van Nellie Snellen
 
Ik ben benieuwd wat jullie van deze crea vinden en morgen weet ik hoe mij jarige mannetje zijn kaart vindt, kan eigenlijk niet missen, dit past helemaal in zijn straatje.
 
Weer heel erg leuk dat jullie een bezoekje brachten aan mijn blog en natuurlijk ook heel erg bedankt voor jullie leuke reaktie's steeds, ben ik superblij mee,
de groetjes vanaf  ons vakantiestekkie en tot snel weer, Jeannette
 

dinsdag 19 maart 2013

Engelse roos

hallo lieve blogvriendinnen, bedankt weer voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige bericht, ik heb er echt van genoten en niet van mijn stoel gevallen hoor GerJanne.

Alweer een nieuw kaartje en dit keer voor een oude Engelse dame, vandaar dat ik dit kaartje zo genoemd heb, of het echt een Engelse roos is weet ik niet, misschien de kenners onder ons? 

Het ene moment komt er niks uit je handen en de volgende keer rollen ze zo tevoorschijn, zo ook met dit kaartje, ik had van alles al klaar liggen, het ge-emboste kaartje, de bloemen lagen al klaar en de verjaardag van deze dame is aanstaande, een beetje geschoven, gedraaid en nog een bloemenrandje erbij gezocht en toen ging het als de gesmeerde ..........

 
 
De basiskaart is, jawel, lentegroen, het ge-emboste stukje is ivoorkleurig parelmoer papier  en hetzelfde papier zit onder de bloemenrand aan de linkerkant. Als dit geen echt Engels kaartje dan weet ik het niet meer. Het knipvel van de bloemen heb ik uit mijn voorraad geplukt, ik denk dat ik maar in de bloemenhandel ga, want ik heb nog zoveel bloemen knipvellen en aangezien we volgende week voor een weekje weggaan, neem ik een voorraadje borduurpatroontjes mee, kan ik er later mooie bloemen bij uitzoeken.
 
Met dit kaartje wil ik meedoen bij EHI  hier wordt een kaartje met bloemen gevraagd, komt dat even mooi uit. En natuurlijk ben ik weer erg benieuwd naar jullie reaktie's, groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette


maandag 18 maart 2013

Paaskaart met een knipoog

Hallo lieve blogvriendinnen en bezoekers, alweer maandag vandaag, het zonnetje schijnt heerlijk hier, al is het nog wel een dunne wind, maar je hoort mij niet klagen.
Weer bedankt voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige bericht, wat leven we toch heerlijk met elkaar mee in blogland.
Mijn weekend was weer behoorlijk gevuld, zaterdag toch nog even tijd gevonden om naar de creamarkt in Delft te gaan, daar zaten verschillende medebloggers en dat is dan juist de gelegenheid om even elkaars gezicht te zien  en natuurlijk hun creatie's in het echt te bewonderen, erg mooi allemaal, je ziet dan heel goed dat ieder zijn eigen stijl heeft ontwikkeld. (geen gezwabber dus,LOL)
Gisteren ook nog naar een feestje geweest van een 50 jarige, dat kaartje houden jullie nog van me tegoed, maar nu plaats ik een kaartje voor iemand die jarig is op 1 april, vandaar die knipoog, want een grapje mag er wel inzitten toch? en aangezien ze toch geen blogger is, kan ik het al wel plaatsen.

 
Dit model  kaartje wordt een tentkaart genoemd, ik heb als basis een witte kaart gebruikt, daarop een geel vierkant en daarop weer het designpapier. De grappige 3D plaatjes zijn van Marij Rahder en komen uit een hobbyhandig van 2 jaar geleden, jaja, wie wat bewaart die heeft wat. Lekker af en toe in je voorraad en oudere bladen snuffelen kan nog wel eens wat opleveren en nu was het dus het juiste moment voor deze plaatjes. Voor het doorkijkje heb ik de prachtige mal van Marianne Design gebruikt, echt super is die en ik heb me door anja zom even laten uitleggen hoe je die het beste kan gebruiken, toch wel handig om te weten dat je eerst met de gladde ovaal mal het designpapier moet snijden, dan past de mooie passe-partout mal er precies in en hoef je niet meer te passen en meten.


Hier  zie je goed het model van de tentkaart, weer iets gemaakt van mijn "to do" lijstje, zo leuk, op de achterkant van de kaart heb ik de uitsnede geplakt en daarop de felicitatie geschreven.
Met dit kaartje doe ik mee met de challenge van krea2day  daar loopt gedurende deze maand een candy voor een Paaskaart.  Bij creapaleis wordt een kaart met dieren gevraagd.Heel benieuwd ben ik natuurlijk weer hoe jullie mijn kaartje vinden en ik zit weer op het puntje van mijn stoel uit te kijken naar jullie reaktie, bedankt weer voor je bezoekje en geniet lekker van het zonnetje, groetjes Jeannette


vrijdag 15 maart 2013

Embossen met Nellie Snellen

Hallo allemaal, zo dat was een echte verrassing voor me, zoveel leuke reaktie's op mijn vorige berichtje, het kaartje op zich was al een uitdaging, maar dat is het leuke, zo ontdek je steeds weer nieuwe dingen en nieuwsgierig als ik ben, wil ik het dan ook uitproberen. We hebben het er met zijn allen maar druk mee, berichtjes plaatsen en dan al je volgers bezoeken om hun crea's te bewonderen ook weer nieuwe ideetjes op te doen, zo werkt dat toch? en dan nog bijhouden welke challenges er lopen en waar je misschien aan mee kan doen , zo leuk is dat, maar ook nog steeds lastig om te kiezen, want je kunt nu eenmaal niet alles bijhouden, al zou je dat willen en dan last but not least....., kaartjes maken, want anders hoeven we ons al helemaal niet druk te maken om al het voorafgaande.

In mijn voorlaatste bericht had ik geschreven dat ik van die mooie embossingmallen van Nellie Snellen had gekocht. Het zijn de picture embossing folders, er zijn 4 nieuwe, achteraf bleken er ook al van dit soort kerst embossing folders te zijn, maar toen wist ik nog niet hoe leuk ze zijn. Tijdens de demodagen van Doeading in Spijkenisse heb ik de voorbeelden van Jannie van der Zwan  gezien, zo mooi! Voor degenen die geinteresseerd zijn, ze staan op haar blog op eind februari.

Tadaaaaaa, hier zijn dan mijn twee creatie's, ik ben zo benieuwd hoe jullie dit vinden, weer iets totaal anders, hoezo zwabberen (LOL).

 
De kaartjes zijn in A5 gemaakt vanwege de mal, na het embossen ben ik begonnen met het uitzoeken van de distress inkt van Tim Holz, hier en daar wat kleur gemengd en schaduwen aangebracht, ik heb het bewust in rustige kleuren gehouden omdat dit weer helemaal nieuw voor me is en ik nog niet zo gewend ben aan het kleuren met de waterpen, maar ik moet zeggen, het smaakt naar meer. uiteindelijk heb ik toch hier en daar nog een paar kleuren ekstra aangezet met mijn chalk kleurtjes om het geheel meer te laten spreken. Voor de kleine bloemblaadjes heb ik mijn Olbatang maar weer eens tevoorschijn getoverd, weet ik ook weer hoe die werkt.
 
 
Dit tweede kaartje is een heel ander tafereeltje maar met dezelfde techniek en ook hier heb ik de kleuren pastel gehouden, die moedereend met kleintjes zijn al een voorbode van de komende lente, laat maar komen dat voorjaar.
 
Met dit laatste kaartje wil ik meedoen aan de volgende challenges:
antoinette-kleurenfestijn   - met als thema  Lente/ Voorjaar
de creatieve zebra    -  challenge #10   alles mag
 
Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekje en ben natuurlijk weer super benieuwd wat jullie van deze kaartjes vinden, ik kijk dan ook uit naar jullie reaktie's en wie weet, als je nog geen volger bent, vind je het leuk om ook mijn blog te volgen, groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

 

maandag 11 maart 2013

zwabberen tussen stijlen


Wat een titel heb ik gekozen voor deze post he?, weet iedereen nog wat een zwabber is? Eigenlijk is het een ouderwetse mop maar daar werkte je dan droog mee, als ik het goed heb(?) Dus eigenlijk zwabber je van de ene kant naar de andere, net zoals ik met mijn kaartjes doe, in ieder geval de stijlen, van alles wat en iedere keer anders, waarschijnlijk zit ik nog steeds in de ontdekkingsfase (LOL) ik heb wel even moeten googelen om een foto te vinden, maar voor de mensen die het nog weten een herkenning en voor de jongere generatie gewoon een stom ding.

 
Als je terug kijkt naar de vorige kaartjes zie je inderdaad een vrij hoog zwabber gehalte, maar ik vind het gewoon leuk om verschillende dingen uit te proberen. 
 
Nu dan maar zwabberen naar mijn kaartje, voor mij ook weer iets anders.
Voor een van de challenges waar ik met dit kaartje aan mee wil doen moet er een wit kaartje gemaakt worden, het borduurtje mag een klein beetje kleur hebben, maar verder alles wit.
Best wel moeilijk als je altijd met kleur werkt, maar een uitdaging wordt natuurlijk niet voor niets zo genoemd. Voor de andere challenge  wordt een geborduurd beterschapskaartje gevraagd en voor de derde wit met een pasteltintje.
 
 -
 
Dus heb ik op een witte basiskaart een andere witte kaart gemat met daarop een borduur patroontje van  Christien van den Akker. Het garen is van GĂŒtermann Sulky, verder heb ik de mallen van Marianne Design (kooitje en vogel) en Joy (vlinder) gebruikt en de tekst is van een stempel van Nicole Verkooijen  (deze heb ik gewonnen bij Krea2day).
 
Met dit kaartje wil ik meedoen doen bij de volgende challenges:
 Fadengrafik  - witte kaart met wit of heel licht borduurgaren
EHIB  -  beterschap kaartje met borduur
EKEF  - wit met een pastelkleurtje
 
Ik was weer helemaal blij met jullie lieve en leuke reaktie's en hoop dat jullie nu ook weer willen reageren en vertellen wat je van dit kaartje vindt.
Bedankt voor je bezoekje en graag weer tot de volgende keer,
 
lieve bloggroetjes, Jeannette 
 
 
 

zondag 10 maart 2013

Kom maar op

Hallo lieve blogvolgers en bezoekers, brrrrrrr, het is me toch weer koud, ik was al zo blij met het zonnetje vorige week, maar dat laat ons nu weer mooi in de steek, het heeft een positieve kant:
wij gaan aan de freubel , wat heerlijk toch dat we ons daar lekker in uit kunnen leven.
En dat doen we dan ook met verve haha en wel letterlijk.
Gisteren ben ik naar de demodagen van Doeading in Spijkenisse geweest, dat was me daar druk, ongelooflijk en zoveel demo's, daar kon je echt weer eens lekker je licht opsteken, heb ik dus ook gedaan, Bij Jannie van der Zwan heb ik gekeken hoe mooi ze de embossingmallen van Nellie Snelen weer had bewerkt, echt mooi. Het zijn net schilderijtjes, ze heeft het papier na het embossen met de distressinkt met penseel bewerkt, echt weer superleuk, ik ben dus gisterenavond gelijk ermee aan de slag gegaan, nog even wennnen want doorgaans kleur ik met flexmarkers of potloden, maar dit was echt goed te doen, de kaartjes zijn in de maak, dus die volgen eerdaags.

Nu maar even naar het kaartje wat ik nu wil laten zien en dat is dit kaartje met een Tilda die aan judo doet, ze staat echt in de houding van "kom maar op"  . Aangezien ik geen notie heb van de kleuren van de band heb ik maar gekozen voor de blauwe band

 
Waar ik het stippeltjes papier vandaan heb weet ik niet meer, ik heb zoveel liggen, het lijkt wel of ik het spaar hihi. Tilda heb ik ingekleurd met mijn flexmarkers en met een X-cut mal uitgesneden, de randen met blauwe distress inkt bewerkt, wat roze pearldrops erop gezet, gaatjesband aan de linkerkant en links stoffen roosjes en rechts papierenroosjes, aanvankelijk waren ze wit maar ik heb ze met de flexmarkers blauw gekleurd, wat witte takjes met de Martha Stewart pons en toen was het kaartje klaar. Weer erg leuk om jullie reaktie's op mijn vorige kaartjes te lezen, het is wel afwisselend werk he? wat ik aflever , tja, dat houdt de spanning erin zullen we maar zeggen.
 
Met dit kaartje wil ik meedoen aan de volgende challenges:
De creatieve zebra  - challenge # 9  - kinderkaart
the dutch magnolia chickies    - challenge  #  40   - alles wat met sport te maken heeft
 
Bedankt weer voor jullie bezoekje en ik kijk weer uit naar jullie reaktie op dit kaartje,
groetjes Jeannette

donderdag 7 maart 2013

mannen vintage kaartjes

Jaja, lieve blogvriendinnen en bezoekers, het zijn niet alleen maar dames vintage kaarten wat de klok slaat, ik heb mijn best gedaan om nu eens een paar vintage kaarten voor mannen te maken.
Ik had een tijdje geleden al mooi achtergrondpapier gevonden en  heb eindelijk de kaartjes gemaakt. Het craftpapier als basis is daar echt helemaal voor gemaakt lijkt het wel.

 
Zoals gezegd de basis is craftpapier, daarop heb ik zwart papier gemat en vervolgens het mooie design papier, vraag me niet waar het van is, ik weet het echt niet. Ook met craftpapier het ik er een klok van een embossingmal van Tim Holz opgezet en nog een sentiment 

 
Dit kaartje is op dezelfde manier gemaakt, het tandwiel komt ook van een embossingmal van Tim Holz en ook weer een sentiment, als dit geen vintage is weet ik het niet meer.
 
Nog heel erg bedankt voor jullie leuke reaktie's op ons freubeldagje en dan ben ik nu natuurlijk weer heel benieuwd naar jullie mening en dus zit ik weer op het puntje van mijn stoel, jawel!
groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

woensdag 6 maart 2013

Heerlijk knutseldagje

Hallo lieve bloggers, vandaag een heerlijk knutsel/freubeldagje gehad, zo gezellig. Meestal ben ik in mij uppie aan het frutselen maar vandaag kwam mijn nichtje er gezellig bij. Zij wilde namelijk voor haar vriendin een theedoosje maken en ik zou daarbij helpen, nouja, meer aanwezig zijn en met de mallen aan de gang, zodat zij kon doorwerken. In de tussentijd heb ik dan maar een kaartje gemaakt voor haar buurvrouwtje van wie ze van de week hoorde dat ze voor de eerste keer zwanger is.

 
Mijn nichtje heeft eerst het theedoosje (Xenos) wit geverfd, vervolgens papier uitgezocht, haar vriendin houdt van rose, blauw en zoveel mogelijk frustsels, was voor haar best moeilijk want dit niet echt haar stijl, maar ook dat went en ik vind dat ze alles mooi bij elkaar heeft gezocht.
De vilten bloemen en swirl zijn van mallen van Marianne Design en de gekartelde bloemen van memorybox, de vlinders zijn volgens mij van Joy, deze zijn van rose parelmoer papier en de blauwe letters zijn gestempeld op foam en omgekeerd gebruikt omdat ze de lijntjes van de inkt niet mooi vond. In de bloemen zijn nog wat parels geplakt.
 


Dit is de voorkant van de doos, zodat je ook het kant wat ze rondom heeft aangebracht goed kan zien, ze was zo trots op haar werk, dat ze er eerst een hele tijd naar heeft zitten kijken, leuk he? Ze zei: "dit gelooft mijn vriendin nooit, dat ik dit zelf heb gemaakt", dus hebben we maar foto's gemaakt tijdens het werk, als bewijs.
En toen nog het kaartje voor haar zwangere buurvrouwtje

Ik heb nog een aantal boeken liggen van "mijn Hobbykaart" , gisterenavond heb ik een aantal voorbeelden uitgezocht en daar heeft ze deze van uitgezocht, het paars wat je ziet is van de binnenkant en de ronding is de voorkant van de kaart, een eenvoudig kaartje, behalve het knipwerk van de bloemetjes, dat was erg friemelen hoor, maar al met al was mijn nichtje helemaal blij met deze "vruchtbare"  freubeldag en ik vond het super gezellig.
 
Weer heel erg bedankt voor jullie reaktie's op mijn vorige kaartje en ik kijk er nu ook weer naar uit.
 
Erg leuk dat jullie weer op bezoek kwamen en graag tot de volgende keer,
groetjes Jeannette

dinsdag 5 maart 2013

speciale trouwdag

Hallo lieve blogvolgers en bezoekers, wat fijn dat jullie me zo geholpen hebben met wat aan vullingen voor mijn nieuwe pagina. Het is best lastig, zeker als je vrij nieuw bent in blogland of niet zoveel kennis hebt van de computer om gelijk alles onder de knie te krijgen, vandaar dat ik dacht een pagina hieraan te wijden, hopelijk kan iedereen die er moeite mee heeft hier mee uit de voeten. 

Ik heb ook weer een kaartje klaar en dat is er een voor een speciale gebeurtenis, nl. een 40-jarig huwelijk, het kaartje is inmiddels verzonden, dus ik kan het nu wel plaatsen



Het basis papier is lichtblauw, met blauw garen geborduurd, ik weet niet meer van wie het patroontje is, maar ik vond het gewoon mooi, de schattige verliefde beertjes zijn van een 3D knipvel, de hartjes spreken voor zich.
Ik ben op het ogenblik ook nog aan het breien, dat verklaart waarom ik even minder kaartjes heb gemaakt, maar er zijn weer een paar mannenkaartjes in de maak en morgenochtend ga ik mijn nichtje helpen met het pimpen van een theedoosje, dus "werk" genoeg.

Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden en zit natuurlijk weer op het puntje van mijn stoel uit te kijken naar jullie reaktie's, groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette  


maandag 4 maart 2013

even melden en een vraagje

Hallo allemaal,

Ik heb een pagina toegevoegd aan mijn blog met uitleg over hoe te linken als je mee wil doen aan een challenge of anders. Ik heb er zelf in het begin ook best wel moeite mee gehad en dan is het fijn als je een handleiding hebt, ik zou het fijn vinden als jullie nog op- of aanmerkingen hebt en mij dit te laten weten, dan kan ik het aanpassen. Ook zou ik graag van jullie willen weten hoe je een bericht bovenaan kan laten staan, dat kan ik dan gelijk erbij zetten, het gebruik van het schema zal ik er ook nog bijzetten,  groetjes en ik ben benieuwd naar jullie reaktie's , Jeannette


zaterdag 2 maart 2013

Kaartje, kadootje

Hallo allemaal,  daar ben ik weer, zomaar een week niks nieuws geplaatst, maarja ik had het ook even druk met andere dingen. Natuurlijk heb ik wel weer genoten van jullie hele leuke reaktie's en ook mag ik weer een nieuwe volger verwelkomen en dat is Marrie. Erg leuk dat je ook mijn blog gaat volgen, leuk om bij elkaar ideetjes op te doen.
Natuurlijk ben ik wel elke dag bij jullie op bezoek geweest en heb weer hele mooie crea's voorbij zien komen, dat is echt goed voor de inspiratie kan ik je vertellen. Als je een dagje overslaat kun je het bijna niet meer bijbenen, zoveel als er geplaatst wordt.

Vandaag plaats ik weer een klein mannenkaartje (10 x 10 ), dit keer voor de verjaardag van mijn broer, ik heb er een stempeltje van een mops opgezet, wij hebben zelf een mops, dus daarom vind ik het plaatje ook zo leuk natuurlijk.

 
Mijn broer is gek op honden, vandaar de keuze, gelijk maar een groet van onze hond.
Ook heb ik voor hem een ouderwets weckpotje opgepimpt, gevuld met lekkere chocolade. Om het potje heb ik juteband geplakt met daarop allemaal feestelijke 3D plaatjes, een strikje om het potje en zoals je ziet heb ik een pompom randje om de rand van de deksel geplakt, ik had alleen maar wit en dat voor een man, mwah..., dus heb ik het in de thee gedoopt om een ecru kleurtje te krijgen, staat toch iets beter vind ik.

 
hieronder zie je de bovenkant/deksel en daarop heb een rondje behang ( voorbeeldjes bij de bouwmarkt, lekker stevig) geplakt met daarop weer een stukje foam uitgesneden met een mal en daar bovenop weer een stempelafdrukje, dit keer in craftpapier, dat is bijna niet te zien, alleen als je goed kijkt aan de randjes. Als laatste heb ik er bruine glimmertjes opgeplakt, want bloemetjes kan natuurlijk niet.
De stempels heb ik dit keer ingekleurd met mijn potloden, vond ik ook wel weer eens leuk om te doen. 



En toen kon het ingepakt worden in doorzichtig folie, ook weer versierd met bruine strikken, helaas is de foto een beetje wazig, maar ik heb zulke capriolen uit moeten halen om het een beetje goed te kunnen laten zien.
 
Ja en natuurlijk ben ik ook nu weer heel benieuwd wat jullie van mijn crea's vinden, ik kijk weer met plezier uit naar jullie reaktie's, bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer,
groetjes Jeannette