donderdag 31 januari 2013

Nostalgie

Hallo lieve volgers en bezoekers, allemaal weer heel hartelijk bedankt voor jullie gezellige reaktie's en tot mijn grote verrassing zag ik dat zich weer een nieuwe volger heeft gemeld en dat is Rachel, welkom op mijn blog, ik kan helaas geen blog van je vinden dus kan ik je niet linken. Sorry Rachel , toch gevonden, bij deze goedgemaakt.

Bij De Creatieve Zebra loopt ook een challenge tot 3 februari, je kan een kaart maken met als hoofdkleuren bruin en blauw

Ik ben weer eens even aan het snuffelen gegaan, was aanvankelijk van plan om een mannenkaart te maken, daar vond ik het goede kleuren voor, maar ik kwam natuurlijk weer op heel iets anders uit, volgens mij heb ik daar patent op (LOL)

Dit is mijn kaartje geworden

 

De afmeting is een A5 formaat geworden, ik had als achtergrond een leuk nostalgie's plaatje  en heb daar een blauwe rand met bloemen op tule opgezet van Marianne Design en een blauw 3D hart met de tekst "for you" erop, de randen van de kaart heb ik nog met blauwe inkt aangezet.

En ja, hoe kan het anders....., ik ben weer heel benieuwd naar jullie reaktie's en wacht weer met spanning af, bedankt weer voor jullie trouwe bezoekjes, ik ben er heel erg blij mee! groetjes en tot de volgende keer


woensdag 30 januari 2013

Maakt niet uit hoe oud je bent......

Wat een leuke reaktie's en goede adviezen over het formaat foto's heb ik op mijn vorige kaartje gekregen, dank jullie wel, alle tips zijn altijd welkom, je bent nooit te oud om te leren....,

Dat brengt me gelijk bij mijn nieuwe kaartje, ook daar doet leeftijd er niet toe.
Ik had op mijn lijstje "to do" nog de challenge staan van  de  Dutch Card Lovers, een hele leuke en je moet daar minimaal 5 van de nieuwe modekleuren gebruiken,  je denkt dan gelijk aan een modekaartje, tenminste ik wel, maar de voorbeeldkaarten zien er heel erg leuk uit en alleen de kleuren zijn gebruikt, dus ben maar eens aan het spitten gegaan in mijn papiervoorraad en kreeg toen een puur Hollands idee voor ogen en heb onderstaand kaartje gemaakt

 
De basiskaart is wit en heb als design papier het papier van MD van vorig jaar gekozen, echt Hollands, maar wel al met een paar van de gevraagde kleuren, wat randjes hier en daar geknipt en geplakt zodat ik de tulpenrandjes toch aan de zijkanten kreeg.
De molen heb ik gestanst  met een mal van MD en de stempels met huisjes heb ik ooit een ergens opgeduikeld en op gekleurd papier gestempeld en uitgeknipt. De verjaardagswens is van een stempel van JustRite, die ik een beetje anders heb uitgesneden zodat ik daar nog het tulpenrondje op kon zetten. Met dit kaartje heb ik dus echt "out of the box" gewerkt en nog op tijd ook voor de challenge.
 
Hieronder staat het lijstje met kleuren waar je uit kon kiezen, gelijk verkleind (ja, jullie hebben tenslotte niet voor niets gereageerd haha)
 

wel leuk want dan zijn we gelijk op de hoogte van de nieuwe modekleuren.
 
En ook nu ben ik weer heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en wacht jullie reaktie's weer met spanning af, bedankt weer voor je bezoekje, groetjes en tot de volgende keer
 
 
 

dinsdag 29 januari 2013

Cupcakes

Hallo allemaal, gelukkig is alle sneeuw als voor de zon verdwenen (vandaag helaas geen zon), daarvoor in de plaats hebben we nu regen, maarja, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, dus doen we het ermee, ik durf nu tenminste weer gewoon naar buiten.

Dan heb ik nog een vraagje aan jullie, ik plaats mijn foto's altijd op normaal formaat, maar ik zie bij een aantal van jullie ook een kleiner formaat, het verschil was duidelijk te zien in mijn vorige post met het voorbeeld kaartje van de liftchallenge, wat is wijsheid??? ik hoor het graag en misschien nog andere tips? roept u maar..........

Dan naar mijn nieuwe kaartje;

 
De basiskaart is craftpapier, daarop rose designpapier met een stippeltje, de randen heb ik met de distresser van Tim Holz bewerkt. Een papieren doily met daarop een rondje craftpapier en dan de standaard met overheerlijke cupcakes, als ekstra nog een grote cupcake links, een strikje van bruin lint met een hartje met "made with love" , (op de foto komt de kleur van het strikje vrij hard over )
en een labeltje met een hartje, aan de rechterkant zitten nog wat bruine strass steentjes.
 
Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
EKEF  kaart met een doily
het Hobbyjournaal   Valentijnskaart met als hoofdkleuren bruin en roze
 
Weer heel erg bedankt vor jullie reaktie's op mijn vorige berichtje en ook nu ben ik natuurlijk weer erg benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden, bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer
 
 
 
 

zondag 27 januari 2013

Mijn eerste lift

Hallo allemaal,  gisterenavond viel de gladdigheid gelukkig mee, wij waren naar een verjaardag en de weersvooruitzichten waren niet echt bemoedigend, dus weer op tijd en heelhuids thuis gelukkig.
De sneeuw is nu bijna weg en het mag van mij nu echt wegblijven.
Jullie berichtjes heb ik weer met plezier gelezen, zo leuk is dat en natuurlijk ook weer bedankt voor de leuke reaktie's op mijn geborduurde kaartjes. Intussen was ik alweer begonnen aan een uitdaging die voor mij nieuw is, nl. een liftchallenge, ik wist eerst ook niet wat daarmee werd bedoeld,  maar eigenlijk komt het er op neer dat je aan de hand van een voorbeeld kaartje gaat werken, maar dan naar eigen idee. Op het blog van liftchallenge staat er overigens ook een uitleg, dus makkelijker kan het niet.

Meestal kom ik in tijdnood met een challenge, doordat ik met andere dingen bezig ben, maar ik las bij verschillende van jullie dat je het in een schriftje of zoiets opschrijft en ik zit dus nu ook met een bloc naast mijn computer alles bij te houden, maar dan nog....

In ieder geval is het nu gelukt en gaat dit kaartje meedoen


en op verzoek is hier het voorbeeldkaartje


Ik heb gekozen voor groen cardstock, een lekker lentekleurtje, daarop designpapier van MD met kleine bloemetjes, als verdeler tussen de vierkantjes heb ik ook weer voor bloemetjes gekozen en in de vakjes heb ik een gestempelde bloemen, ingekleurd met een glaze en glitterpen, een gehaakt paddestoeltje en een bloem met een stempel erop, dus eigenlijk moet het een bloemenkaart heten (LOL)
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwste uitdaging vinden en ik ga nu  weer bij jullie op bezoek om inspiratie op te doen voor mijn volgende kaartjes
Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes en tot de volgende keer


zaterdag 26 januari 2013

2 keer oud en nieuw

welkom allemaal weer lieve blogvriendinnen, volgers en bezoekers vanuit een erg witte wereld met een grauwe lucht. Het heeft hier weer behoorlijk gesneeuwd en volgens de berichten moet daarna de dooi zijn intrede gaan doen en daar zie ik zooooo tegenop. Dat wordt natuurlijk vreselijk glibberen op straat en wij moeten er nog uit, dus even duimen dat het niet te erg wordt.

De kaartjes die ik nu ga plaatsen heb ik deze week geborduurd met nieuwe patroontjes, d.w.z. uit het vorige HJ maar met "oude" plaatjes en dan heb ik het niet over vintage maar plaatjes die ik met het doorbladeren van een oude Hobby Handig ben tegen gekomen en een bloem van stof geknipt.

 
Voor het kaartje hierboven heb ik roze cardstock gebruikt, ik had ook nog een stansje van een Joy mal liggen, toevallig in dezelfde kleur, dus dat kwam mooi uit. Het borduurpatroontje is van Jenine Siemerink en de bloemen komen uit... jawel de Hobby Handig, tijdens het borduren deed de naald niet altijd wat ik wilde, dus ik was een een paar keer niet zo blij.

 
Vor dit kaartje heb ik paars cardstock gebruikt uit mijn eigen stock (zou het daarom zo heten?) het borduurpatroontje is van Sjaak van Went en hier heb ik een stoffen bloem op gezet, ik heb nog wat stofjes liggen die er toch ook weer aan moeten geloven, dus af en toe even in je voorraad kijken kan geen kwaad. Wat hoekrandjes en een paars strikje erop en ook dit kaartje was geboren.
Tot mijn verrassing merkte ik dat ik ook weer op de oude en vertrouwde manier de foto's kan uploaden, dus hoeven we niet meer van de ene naar de andere browser te wisselen.

Ik denk dat ik maar weer in mijn oudere hobbybladen duik want je weet maar nooit welke verrassingen je nog te wachten staan en het ruimt ook weer eens lekker op.

Ik was weer erg blij met jullie leuke en lieve reaktie's op mijn vorige berichtje en ik ga er nu ook maar vast weer voor zitten (LOL) geniet maar allemaal van een fijn weekend, voor alle zieken, van harte beterschap gewenst!



woensdag 23 januari 2013

glaasje bubbels met taart

Hallo allemaal, ik heb me maar even losgerukt van mijn kaartje waar ik nog mee bezig ben, ik ben weer een kaartje aan het borduren, maar de naald zoekt steeds mijn vingers op, kennen jullie dat, zo iritant. Ik had al een kaartje klaar liggen dat echt het blog op wil, maar voordat ik dat doe ga ik eerst weer 2 nieuwe volgers welkom heten en dat zijn Jeanet en Esmee, ook met jullie als nieuwe volgers ben ik weer superblij en ik hoop dat we bij elkaar inspiratie kunnen opdoen.

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenges van
It's a Magnolia Challenge Blog  klok met Magnolia
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ mannenof jongenskaart

 
Dit kaartjes is qua afmeting 15 x 15 cm, dus iets groter dan de standaard kaart, ik heb donkerbruin cardstock als basis genomen, en de randen bewerkt, eerst met witte inkt, maar dat vond ik toch iets te flets, dus heb ik er nog wat witte acrylverf op gezet, als designpapier heb ik gekozen voor Graphic 45 "before your time" met allemaal verschillende antieke of nostalgisch uurwerken, vervolgens heb ik er de klok van Tim Holz op gezet, hiervoor heb ik craftpapier gebruikt en met koperkleurig embossingpoeder bewerkt en daarna met de heattool. Dan heb ik de stempel Van Edwin met zijn fles bubbels en champagneglazen in gekleurd met de flexmarkers en er een klein goudkleurig vlinderstrikje opgeplakt, achter de klok zit nog wat juteband en als laatste de verjaardagswens, want er is weer wat te vieren. 
 
 
 
En dan wil ik ook nog even een superzoete M en M's taart laten zien, die onze kleindochter met haar broertje samen hebben gemaakt voor de verjaardag ,vandaag, van hun neefje onze kleinzoon Nick, als je goed kijkt kun je zijn naam in blauw zien. De taart was met Nutella bestreken en met stukjes Kitkat rondom beplakt, dus je kunt je voorstellen hoe zoet (lees mierzoet) die smaakte , maar ik vond het zo leuk dat ik hem even met jullie wilde delen 
 
 
Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekje en alle leuke reaktie's op mijn vorige berichtje, zo leuk is dat, een goed jaar geleden had ik dat echt niet kunnen bedenken, had nog nooit van challenges gehoord, ik heb al weer heel wat bijgeleerd in blogland
 
groetjes weer allemaal en tot de volgende keer
 
 
 

maandag 21 januari 2013

ze breit de eindjes aan elkaar

hallo lieve blogvolgers en bezoekers, weer zo leuk en lief jullie reaktie's en zo blij ben ik iedere keer als ik jullie in mijn berichtjes zie opduiken.
Wat een witte wereld he? en koud dat het is, brrrr. Voor de liefhebbers heerlijk, maar ik bekijk het wel van achter het raam en nee, ik houd niet van geraniums!!!!!!!!
Ik moet er niet aan denken dat ik zou vallen, ik ben gewoon een beetje bang tegenwoordig als het zo glad is.

Dit keer een kaartje voor een jarig freubelmaatje, zij haakt en breit dat het een lieve lust is en dan vaak ook nog zonder patroon, zo knap.
Dus moest het wel iets met een breiwerkje worden, gelukkig waren de nieuwe knipvellen van Marianne Design uit met waarachtig een leuk breiend snoesje.
Dus aan het knippen geslagen, moest natuurlijk ook een echt breiwerkje bij, zo gezegd, zo gedaan.
Dit alles op een mooie stans van Noor Design gezet, samen met de felicitatie. Ook de bowdabra kwam er weer aan te pas, wat bloemetjes een stukje tule en een paar meeldraadjes en het strikje kon er ook op, gezellig stippeltjespapier van Docraft (hot diggity dog) en dat alles op een roze kaart.




 
Nou, wat vinden jullie ervan? ik denk dat die bij de jarige ook wel in de smaak zal vallen.
 
Weer heel leuk dat jullie op bezoek zijn geweest, ik ga ook mijn rondje blogs weer doen en tot de volgende keer,
 
groetjes, Jeannette
 
 

zondag 20 januari 2013

Durf ik dit wel vandaag??????

Maar mijn kleinzoon wilde zóóóóóóó graag een kaart van Feyenoord voor zijn verjaardag, dat kan ik toch niet weigeren, ik weet niet hoe dat gaat uitpakken vandaag, want straks is DE wedstrijd,
maar voor de niet Feyenoorders een troost, mijn man is fan van Ajax, dus jullie begrijpen dat de heren niet bij elkaar zitten tijdens de wedstrijd, pffffffffff, hoe erg kan het zijn.

Ook weer erg leuk dat ik 2 nieuwe volgers mag verwelkomen en dat zijn
(in volgorde van binnenkomst)  Erica en Antoinette, veel kijkplezier en leuk om elkaar te kunnen inspireren en Erica bedankt voor je hulp voor de ondertekening, het werkt volgens mij nog niet helemaal zoals ik wil, maar als als ik er niet uitkom trek ik gewoon weer aan de bel hoor!


 
De achtergrond heb ik eens gevonden in een boek en opgeslagen voor je weet maar nooit, nu dus!, de digi is van een kleurplaat van internet (ingekleurd met glitterstift en de rest met de flexmarkers ), gewoon gegoogled en de letters zijn van de stempels van Marianne Design 
 
 
Heel hartelijk bedankt voor jullie lieve reaktie's op mijn vorige bericht en gelukkig heb ik al wat minder last , dus we gaan  voor succes!
En natuurlijk ben ik ook weer super benieuwd wat jullie van dit voetbalkaartje vinden (laten we nu maar even algemeen houden LOL) ook al houd je niet van voetbal, net als ik eigenlijk.
 
Nog even: 
 hebben jullie ook nog steeds problemen met het plaatsen van je foto's via internet explorer?
ik heb op het forum gezocht en gevonden:
links boven de editor (bij nieuw bericht) staan 2 tabjes; HTML en nieuw bericht, ga met je cursor op de plaats staan waar je de afbeelding wilt hebben, klik op tab HTML, voeg de afbeelding toe, klik dan op de tab "nieuw bericht"
ik heb het zo geprobeerd en het is gelukt zoal je ziet, wel even opletten waar de cursor staat als je op HTML hebt geklikt, anders komt je foto op een plaats die je niet wilt, overigens werkt het bij mij ook nog wel via Firefox
Succes!
 
 
 

vrijdag 18 januari 2013

Alleen voor jou

Hallo allemaal,
Het is weer bijna een week geleden sinds mijn laatste berichtje, ik ben eventjes een beetje uitgeschakeld geweest, pijnbestrijding aan mijn rug, ik kan je verzekeren, dat is niet fijn, maar ja pijn is ook niet fijn dus je moet wat he? Ik heb tussen het zitten, liggen, hangen en lopen door toch een paar kaartjes geborduurd, ze zijn nog niet af hoor, maar ik ben ook weer bezig geweest met kaartjes voor voor allerlei gelegenheden.
Ook wil ik weer een nieuwe volgster welkom heten en dat is Joanne, heel leuk dat je mijn blog ook gaat volgen, het is echt leuk om zo bij elkaar inspiratie op te doen en jij ook veel succes met je blog.

Dan wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor ons lieve blogmaatje Corrie, zij had ook zelf een sketch gemaakt en voor mij is het de eerste keer dat ik me daaraan gewaagd heb, het was heel leuk om te doen en denk dat het ook erg leuk is om je eigen ontwerp terug te zien.





 Als basis heb ik lila cardstock gebruikt met daarop lief bloemetjes papier, misschien een beetje druk maar bloemen kun je nooit teveel hebben, vervolgens me dus netjes aan de sketch gehouden, ik twijfelde nog even op er nog een laag papier onder moest, maar toch maar zo gehouden. Dan een paar knoopjes erop met een stukje flosdraad (waar dat al niet goed voor is), de hoekstans van Nellie Snellen heb ik gebruikt voor de bloemenhoek, links onder een paar bloemetjes met meeldraadjes , rechtsonder strass steentjes in de vorm van een bloem en de mooie vlinder van Marianne Design erop gezet en dan natuurlijk de tekst niet te vergeten. Ik las op de blog van Corrie net dat ze het kaartje heeft ontvangen dus kan ik het nu laten zien.

Met dit kaartje doe ik mee met de challenge van N.K.U.   de uitdaging is een bingo en ik heb gekozen voor  wit-bling-roze

Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekje, ik zit dus gewoon weer op het puntje van mijn stoel en tot snel weer







woensdag 9 januari 2013

Valentijn

Hallo Allemaal,
daar zijn we weer met een nieuw,  alweer roze met een tikje rood kaartje. Ik heb gewoon naar jullie geluisterd en ben weer voor de kleur roze gegaan.
Wat heb ik weer leuke blogs van jullie bezocht en sommige met hele verhalen, zo leuk om te lezen, heb ik toch het idee dat ik jullie een beetje ga kennen, schept ook een band hoor. En dan al die mooie kaartjes weer, weer genoeg ideetjes opgedaan voor de komende tijd, ik hoop dat dat bij jullie ook zo is.

Dit is een kaartje wat al een beetje aan Valentijn doet denken, voornamelijk door alle hartjes die erop verwerkt zijn,  is bij een van de blogs, Krea2day ook wel de opdracht hoor.



De kaart zelf is roze, ik heb op wit linnenstructuurpapier met roze garen hartjes geborduurd naar een patroontje van Chrissie, daar heb ik strass steentjes in gedaan, vervolgens een stippeltjeshart met een roze rand eromheen van de tussenrand ( ik weet niet goed hoe ik anders moet noemen) van de snijmallen van Nellie Snellen en daarop weer een klein roze strikje. Dan een 3D plaatje van een snoesjes knipvel van Marianne Design, links onder heb ik de tekst geplakt met daarop 2 kleine rode hartjes en bovenin nog een (gekleurd met de flexmarker) en als laatste een kantrandje met kleine pomponnetjes

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van krea2day van Cynthia   -de bedoeling is een Valentijnskaart te maken
Ook wil ik met deze kaart meedoen aan de challenge van fadengrafik-challengeblog  - hier moet een borduurpatroon van Chrissie gebruikt worden

En dan ben ik natuurlijk weer benieuwd naar jullie reaktie's
Allemaal weer heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en berichtjes, dan ben ik een echte lettervreter hoor , groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

dinsdag 8 januari 2013

Bling bling Roze

Hallo allemaal, weer heel leuk zoals jullie op mijn laatste kaartjes hebben gereageerd, zo gaaf om iedere keer weer een berichtje binnen te zien komen. En dan nu weer tijd voor een vrolijk kaartje.
Bij de De Creative Zebra loopt er een nieuwe challenge, een bingo challenge, voor de spelregels moet je maar even kijken, want je hebt veel keuze mogelijkheden.

Ik heb gekozen voor de mogelijkheid roze/wit, digistempel en bling bling.

Ik was eigenlijk nooit zo van het roze, maar ik merk wel dat ik er de laatste tijd steeds meer voor kies, een mens kan veranderen nietwaar?


Dit is het kaartje geworden


De kaart is wit met roze designpapier met kleine bloemetjes, vervolgens heb ik er de mooie nieuwe mal van Noor Design op gezet, daarop een digistempel van cuddly buddly, zo schattig is die. De stempel heb ik ingekleurd met de flexmarkers, als laatste heb ik een strik gemaakt met de bowdabra, de strikjesmaker die voor mij nu hele mooie strikken maakt, bij de strik heb ik nog een paar bloemetjes met wat stickles erop van Marianne Design vastgemaakt met een gouddraadje en  die ik er lekker aan laat zitten, staat wel feestelijk vind ik en dan als allerlaatste een gouden stickerrandje om het bling bling gehalte te verhogen. Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden en kijk natuurlijk weer met spanning uit naar jullie reaktie's

groetjes weer en tot blogs, Jeannette


maandag 7 januari 2013

Condoleance kaartje

Tja, soms kom je er gewoon niet onderuit om een condoleance kaartje te sturen en dan maak ik hem liever zelf, vind ik persoonlijk toch net iets meer van mezelf inzitten dan van een uit de winkel, hoe mooi die ook kunnen zijn.

Deze heb ik een tijdje geleden al geborduurd en ik denk dat het patroontje uit het hobbyjournaal komt. Ik heb voor gemêleerd lila/paars garen gekozen, ik had geen grijs en zwart vind ik een beetje te harde kleur  om mee te borduren. De kaart zelf is lila met een werkje erin en ik heb er een beetje opengewerkt kantachtig spul achter gedaan, toen de tekst "sterkte" erbij. Ik vond het toen toch een beetje kaal kaartje, hoewel hier natuurlijk geen tierelantijntjes ophoren, maar ik heb er 3D bloemen bij gezocht en dat zijn deze lelie's geworden, is het toch een wat liever kaartje geworden.






Met dit kaartje ga ik  meedoen aan de challenge bij Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten blog,
zij hebben nu een challenge voor condoleance kaarten met een borduurtje

Bedankt weer voor jullie bezoekje en jullie leuke en lieve reaktie's en tot de volgende keer maar weer, bloggroetjes Jeannette




zondag 6 januari 2013

een verjaardagskaartje voor een Feyenoord fan

Helaas voor de niet liefhebbers, maar de knul waar deze kaart voor bestemd is, is helemaal idolaat van Feyenoord, dus heb ik mijn best gedaan om hier en daar wat bij elkaar te scharrelen.
Na wat gegoogle is het gelukt hoor, van een kleurplaat heb ik een digi van Mickey Mouse met het Feyenoordlogo gefrutseld en deze met de flexmarkers gekleurd en de gouden letters, jawel, heb ik met een glitterstift gekleurd, ziet er toch super uit?

Voor de achterkant heb ik maar een echte Feyenoordbal (ook via google)  op maat uitgeprint en alles op een ronde kaart gezet, ik denk dat de jarige hem boven zijn bed hangt, zou zo maar kunnen.






Wat denken jullie, zou dit kaartje in goede aarde vallen?

Weer hartelijk bedankt voor jullie trouwe bezoekjes aan mijn blog en altijd weer leuke reaktie's,
ik ben daar echt heel blij mee, groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

vrijdag 4 januari 2013

Alleen voor jou


Hallo Allemaal, tsjonge, ben ik me daar al een tijd bezig om een kaart geplaatst te krijgen, ik dacht eerst een probleem met blogger, toen aan het zoeken gegaan bij het help programma, en daar las ik dat er problemen waren met internet explorer en tegelijk het advies om het maar via een andere browser te proberen, gelukkig heb ik  al een andere browser als optie op mijn pc staan en nu werkt die wel, wat een fratsen moet je dan uithalen zeg, mijn bericht had ik alweer verwijderd, dom natuurlijk, kan ik weer overnieuw beginnen.
Daar gaan we dan maar weer:

Bij het laatste hobbyjournaal zat een ekstra knipvel en dat kan je gebruiken als je wilt meedoen aan de wedstrijd, nou, dat wil ik wel, heb nu de smaak te pakken haha.
Het is de bedoeling een kaart te maken en deze te uploaden naar de site van het hobbyjournaal en je kunt daar een leuke prijs mee winnen en ook je hobbymaatjes delen dan mee, nu ben ik eigenlijk niet zo aktief op het hobbyjournaal, maar waag toch maar een kansje.

Dit is mijn kaart geworden


Als basis heb ik een lime groene kaart gebruikt, daarop een stukje design papier met de tekst "especially for you", vervolgens de mooie nieuwe mal van Noor Design in vellumpapier uitgesneden, wat groene pearldrops erop, alles uitgeknipt in 3D en opgeplakt, een mooie strik gemaakt met behulp van mijn bowdabra, een bedeltje eraan van een vlinder, zodat die ook weer terugkomt en als laatste de stempel met "alleen voor jou"  


Ik zie nu ook dat de tekst hierboven kleiner is dan wat ik nu weer intik, volgens mij spookt het hier, ik hoop dat het probleem snel is opgelost, want hier wordt je echt niet goed van hoor.

Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje hebben kunnen volgen, mijn volgend berichtje hoop ik weer op een normale manier te kunnen plaatsen,  als ik nu ook nog leuke reaktie's op dit bericht krijg van jullie komt het vast allemaal weer goed, groetjes en weer heel erg leuk dat jullie op bezoek kwamen


woensdag 2 januari 2013

Super Candy gewonnen

Allereerst wil ik aan al mijn volgers en bezoekers een goede gezondheid, veel geluk en heel veel creativiteit wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat jullie allemaal kunnen terugkijken op fijne feestdagen met familie en/of vrienden, dan gaan we nu weer aan een jaar vol nieuwe dingen beginnen, eens kijken welke uitdagingen en verrassingen weer op ons pad komen.

Mijn jaar is in ieder geval heel goed begonnen, ik had mee gedaan aan de challenge bij Krea2day, je kon een schommelkaart maken voor Kerstmis en Cynthia stelde een Creatief vuurwerk pakket beschikbaar voor de winnaar en laat ik nu die winnaar zijn.
Ik wist niet wat ik zag, zo verrast was ik en natuurlijk superblij, gisteren heb ik het pakket in ontvangst mogen nemen van Cynthia haar man, als dat geen super service is.....

Dit zat allemaal in het pakket

 
pretty paper bloc- Elines winter Huis
Inspiratieblad-Kippers hobby
een boekje van Nicole Verkooijen met voorbeelden en tips
een bloc met glitterpapier van Whimsy
2 Sizzix snijmallen
2 creatables van Marianne Design
een doosje charms van Marianne Design
een pakje vintage kant van Marianne Design
Nederlandstalige tekststempels (cling?)van Nicole Verkooijen
en Nederlandstalige clearstempels van Nicole Verkooijen
en last but not least een fles Tacky glue 

 Ik was er gewoon verlegen van, maar wat ben ik hier superblij mee!
Dus lieve mensen dat verplicht mij nu natuurlijk wel om me weer heerlijk uit leven met deze prachtige spullen. Nou ja, verplichten......, ik kan eigenlijk niet wachten haha.
Cynthia, nogmaals super bedankt!

Dan is er alweer een nieuwe challenge gestart bij Cynthia ,  met deze mooie candy

dus als ik jullie was zou ik zeker even een kijkje nemen, en je opgeven voor deze challenge, doe ik namelijk ook weer (LOL)
 
Bedankt weer voor jullie bezoekje en natuurlijk ben ik ook weer super benieuwd naar jullie raktie
groetjes Jeannette