maandag 30 april 2012

Zwemdiploma




Dit kaartje heb ik vandaag gemaakt voor Demiën, hij heeft afgelopen zaterdag zijn zwemdiploma A gehaald en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.
Demiën, van harte gefeliciteerd, goed gedaan hoor, helemaal toppie!


Het zigzagrandje is een van een stempelreeks van Don en Daisy en er zit een houten letter A op die ik ook rood heb gemaakt, daarboven nog een kleine dolfijn.

Bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer.

zondag 29 april 2012

Voor Moederdag



Binnenkort is het weer moederdag dus ben ik op zoek gegaan naar een leuk idee.
Tussen mijn patronen van voorbeeldkaarten kwam ik dit leuke hart patroon tegen, het is een soort doosje, want open van boven. Ik heb er lekkere merci chocolaadjes ingedaan, zo is het een lief en lekker kadoo(s)tje. 


Het patroon heb ik nagetekend op dit mooie papier van Marianne Design , het leent zich erg echt voor, het kleine hart is van een mal van Nellie Snellen en het lieve berenplaatje is van een knipvel wat bij het blad creativity zat. Verder heb ik nog wat band en roosjes erbij gedaan om het op te fleuren. Het lint waarmee het hart opgehangen kan worden en wat om het folie zit is gewoon rood lint wat ik met Kerstmis gebruik.


En hier nog even een close-up van het beertje met de bloemetjes, mocht je het patroon graag willen gebruiken, kun je bij de reaktie's of mijn e-mail even een berichtje achter laten, graag met e-mail, zodat ik het kan opsturen, bedankt voor je bezoekje weer en tot de volgende keer

donderdag 26 april 2012

babykaartje



Dit babykaartje heb ik gemaakt voor het eerste kleinkind van vrienden van ons, ik heb het een beetje eenvoudig gehouden, zonder frutsels, het gaat vandaag op de post, bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer

dinsdag 17 april 2012

Hart easelkaart


Dit hart easelkaartje heb ik gemaakt voor een nichtje dat binnenkort jarig is, weer een patroon dat ik voor de eerste keer heb uitgeprobeerd. Ik heb het wel iets verkleind, was even passen en meten omdat het 2 onderdelen zijn, maar toch weer gelukt (vind ik zelf).
Het bovenste hart heb ik uitgesneden met een mal van Nellie Snellen, een grappig 3d plaatje erop en verder wat papieren bloemetjes en zijden bloemen met tule om het geheel op zijn plaats te houden, aan de linkerkant wat rode pearldrops, vooraan nog een bloemetje met een brad op groene blaadjes en nu maar hopen dat het in de smaak valt, bedankt weer voor je bezoekje en tot het volgende projectje weer

woensdag 11 april 2012

Tilda met vlinders


Daar is ze dan, de nieuwe Magnoliastempel die ik gekleurd heb, deze keer met de aquarel potloden, ook weer eens leuk om te doen, maar het had een praktische reden. Ik had de stempel meegenomen naar mijn hobbymaatje om in te kleuren en om dan al mijn flexmarkers mee te nemen vond ik wat lastig, een doos kleurpotloden is dan net iets makkelijker. Deze keer heb ik voor de kleur blauw gekozen, gecombineerd met wit.  Het is zo'n vrolijke stempel met al die vlinders, je krijgt gewoon zin in het voorjaar. En bij vlinders horen natuurlijk bloemen.
Als achtergrond op de kaart heb ik gekozen voor taartrandjes, ik heb er 2 doormidden geknipt, zodat je 4 helften krijgt, deze heb ik in de hoeken geplakt, vervolgens de snijmallen erbij gezocht voor het gestempelde plaatje en een maatje groter voor de blauwe achtergrond, deze heb ik bewerkt met blauwe distress inkt, evenals de papieren bloemen, de vlinders met een pons van hetzelfde papier als de achtergrond, stuifmeeldraadjes voor het lijfje en wat pearldrops erop. Linksonder op de kaart nog een paar blauwe zijden roosjes en een tekstje met de kleinste mal van de X-cut druppel mal, nog een paar blauwe glittersteentjes erop (bij gebrek aan blauwe pearldrops) en Tilda staat te popelen om heerlijk naar buiten te kunnen. Overigens heb ik net alsnog de blauwe pearldrops even gekocht in mijn favoriete hobbywinkel, bedankt weer voor je bezoekje en ik hoor graag wat jullie er van vinden 

dinsdag 10 april 2012

Weer een snoesje


Eindelijk weer eens een snoesjes kaart gemaakt. Het plaatje had ik al even liggen, soms, als ik geen tijd of zin heb om een kaartje te maken ga ik lekker aan het knippen en kan ik zodoende uit een kleine voorraad putten. Het was even zoeken naar papier wat erbij paste, het stukje met de creatable had ik ook al klaar liggen en toen werd het dus groen met blauw, het groen heeft zo'n heerlijke voorjaarskleur. Het groene achtergrondje heb ik ge-embost met kleine roosjes (wel met de cuttlebug, wat een uitvinding haha), een blauw lintje erbij gezocht en gestrikt (met de hand). Al heb je nog zoveel lintjes in allerlei kleuren, toch is het altijd weer moeilijk om de juiste kleur te vinden.
Ik ben weer blij met het resultaat, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Mijn volgende kaartje is ook weer in de maak en wordt er een met een nieuwe Magnoliastempel, deze keer met potlood ingekleurd, waarom?...... dat vertel ik je dan wel...,
bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer  

zaterdag 7 april 2012

Met Pensioen


Deze kaart heb ik gemaakt voor een vriend die 65 jaar is geworden en dus met pensioen is gegaan, of zoals hijzelf zegt: met grote vakantie.
Het achtergrondpapier wat ik heb gebruikt komt uit mijn voorraad, maar vraag me niet waar het van is, geen idee meer, de klok is van een mal van Tim Holz, het mannetje is Edwin van de Magnolia stempels en de tekst heb ik gezien (althans een gedeelte) in het blad Mijn Creatieven Hobby.
De tekst heb ik in word gezet en uitgeprint, vervolgens uitgestanst en met distress Inkt de randen bewerkt, nog een bloemetje erop en voilá, een echte mannenpensioenkaart!, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
 Bedankt weer voor je bezoekje, fijne Paasdagen en tot de volgende keer

zondag 1 april 2012

een vrolijk Paaskaartje


Het is bijna Pasen, dus kan een paaskaartje in deze vrolijke kleuren niet uitblijven.
Het borduurpatroon komt van een download van het Hobbyjournaal, het knipvel zit volgens mij al zeker een jaar in mijn voorraadmap met knipvellen.
Afgewerkt met een gouden stickerrandje en een klein bloemetje in elke hoek en het is een Paasbest kaartje geworden vind ik zelf.
Ook  een hartelijk welkom aan de nieuwe volgers, het is heel leuk te zien dat het aantal gestaag groeit, ben ik echt blij mee.
Hartelijk bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer